A szemetelő borsodi audis és lebuktatója? Nagy balhé a közösségi médiában

Megosztás

Komoly vita bontakozott ki a Facebookon egy értékes Audi tulajdonosa és egy másik közlekedő között. A hátulról őt követő ugyanis nyilvánosan szóvá tette az interneten, hogy a márkás autó jobb első üléséről valaki menet közben kihajigálta a szemetet. A poszt és a hangnem is változott a nap folyamán, de a hozzászólók a szemetelővel szemben foglaltak állást.

Íme az eredeti poszt még szombat estéről, a tetején levő kiegészítés már a vasárnap folyamán született a reakciókra reagálva.

Az eredeti, szemetelés tényét posztoló főszereplő hamarosan ki is egészítette írását az audis állítólagos reakciójával, ennek hatására a rendszámot a posztból levette és az autót is felismerhetetlenné tette.

Talán ennek (leginkább vélhetően a menetrögzítő kamera említésének) hatására megváltozott a hangnem. Már nem a szemetelés tényét tagadta az illető úr/hölgy, csak azt írta, egy hároméves gyermek tettéről beszélünk. Bár a hozzászólók továbbra sem álltak a pártjára. A beszélgetés forrása az egyik miskolci csoport: IDE KATTINTVA elolvasható az eredeti poszt.

A hozzászólások alapján már ismerni vélik korábbról is, volt, aki szintén szemetelést vetett fel az autósnak.

“Tegnap a Szentpéteri kapui Tesco parkolóban àllt… Nevettem is hogy nem stimmel se a rendszám se a szín 🤣hàt na Audista….”

“Nem értem a választ. A 3 éves gyereket erre neveli?? Vagy csak a gyerek ezt látta a szüleitől!!?? 😀

“Kesznyéteni a kocsi, legalábbis ott láttam a híd előtt parkolni valamelyik udvarban😅

“Persze. A kisfiú elől ül 3 évesen és tudja miért dudálnak rá, ráadásul még mutogat is. Hihető…

Ahogy az is teljesen egyértelmű kik ültek benne…”

“Én már futottam ez után, hogy visszadobjam az ablakán a kidobott Mekis holmit.

Szóval ez a dolog nála rendszeres.”

“Komolyan mondom, a Mekibe ki kéne írni minden elviteles zacskóra, (de lehet, külön minden termék csomagolására) hogy ne dobj ki a kocsiból!!! Keresd meg a szemetest otthon!”

Mi hogyan vélekedünk az esetről? Kedves olvasóinknak van hasonló, személyes tapasztalata?

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek